tisdag 4 december 2018

Dålig karaktär

Det gick inte....
Jag skulle ju ta vilodag från spel idag, men eftersom det ramlar in allehanda rekar hela tiden via Twitter, så måste man ju åtminstone kolla upp det. Nu handlar de flesta tips om Bordtennis, NHL, och är oftast märkliga spel som jag inte känner att jag kan hålla med om.

Men jag är ju ändå inne och läser, kollar lite odds, och helt plötsligt är jag fast på oddssidorna. När jag kikade igår kväll tyckte jag det var för mycket cuper och turneringar, därför beslöt jag mig för att stå över idag. Men så hittade jag en intressant match.... Och en till... Och en till...

Sedan sitter jag där igen med mitt system, min kalkyl och mina funderingar. Skulle jag kanske kunna få ihop ett vinnande system idag? Oddsen blev en aning lägre än igår, men ändå tillräckligt för att få ett godkännande av min kalkyl. Två av betten ligger under 2,00, och ingen högre än 2,60. Det gör att det inte blir de våldsamma summorna i vinst, men ibland kan man ju satsa aningen lägre.


Mina val

De tre lågoddsarna känns inte som de behöver någon förklarande text, men kanske de två lite högre oddsen behöver en förklaring till hur jag tänkt.

2:an Montpellier möter 4:an Lille, vilket kan bli en jämn tillställning. Jag hoppas dock på att Montpelliers gäng är lika måltokigt som vanligt. Fem av de senaste sex matcherna har de fått in 2 mål eller mer.

Matchen mellan Victroiano Arenas och Argentino de Quilmes i Argentinska Primera C är lite av samma sort. Förmodligen en jämn tillställning mellan två mittenlag, men hemmalaget har ett imponerande hemmasnitt när det gäller att göra mål. 19 mål på 8 matcher.

Håller igen lite på det ekonomiska och kör 1 u per trippel, totalt 10 u.

Nu kan jag inte mer än hålla tummarna, och önska lycka till om ni hänger med på detta system.

Mitander
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar