tisdag 2 april 2019

Tisdagstips

Nåja, det blev åtminstone tre rätt igår, och lite återbetalning. Lite snöpligt att Malmö missar en straff, annars hade det blivit fyra rätt. Osnabruck var heller inte långt borta, men slog sig till ro med sina 1-0 när motståndarna även fick spela mer än halva matchen med 10 man.

Facit från igår visar ju att man inte ska vara för stelbent i sina analyser, blanda gärna in lite "feeling" som i de allsvenska matcherna. Det är lätt hänt att man stirrar sig blind på bara siffror, och ofta påverkas man av spelbolagens oddssättning.

Ny dag och nya tag. Problemet idag är att vi verkligen får dammsuga marknaden efter vettiga spel. Spontant verkade fotbollen visa upp en sedvanlig "Tråkig Tisdag", men det gick att vaska fram fyra intressanta matcher.

Precis som vanligt är det min övertygelse att hemmalaget sätter minst två mål, och jag har spelat de fyra matcherna som fyra tripplar (á 1u) och kryddade med att även sätta 1u på fyrlingen. Totalt alltså 5 units, och möjlig utbetalning är nästan 47 u. Oddsen är från Unibet, och var aktuella vid speltillfället.

Lycka till vid rygg, och tänk på att bollen är rund.

Mitander


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar